Kuchař/ka do nové Restaurace Sbeerka (Ostrava)
Plat: 25 000 až 30 000 Kč
Někdo sbeerá známky, někdo zase dárky, někdo pivní tácky, někdo peníze… a někdo pivní zážitky. Pro ty druhé máme otevřenu SBEERKU, restauraci chmelenou neotřelým interiérem a kořeněnou jedinečnou atmosférou. Na čepu máme pestrou sbeerku piv různých pivních stylů, vždy z malých pivovarů a pokaždé v hojném počtu. A protože k tomu pivnímu objevování máme rádi vyladěné jídlo, můžete si vybrat čerstvé, stylově rozmanité menu… vařené jednoduše tak, ať Vám chutná.
Takže pokud je tohle Vaše krevní skupina a chcete nám pomoct dovést SBEERKU k dokonalosti, ozvěte se nám, protože KDO SI SBEERÁ, NEZLOBÍ!
https://www.facebook.com/sbeerkarestaurant/
Požadujeme
Už jste někdy měli příležitost vařit v moderní kuchyni? Krájet, dusit, smažit, grilovat, prostě se aktivně podílet na vymýšlení a tvorbě jídelníčku, poctivě pracovat a být za to všechno náležitě odměněni? My pro vás takovou příležitost máme. Chystáme totiž velkou kuchyni, skvělé vybavení, hodně hostů, super kolektiv. Ve kterém ale někdo chybí!
Co u nás budete dělat
- Především vařit a milovat jídlo a všechno, co s ním souvisí
- Mít radost z práce s poctivými a sezónními surovinami
- Podílet se na lákavé nabídce pro hosty, říkat svůj názor na připravovaný jídelníček
- Pracovat na sobě, aby vše, co od vás z kuchyně vyjde k hostům, bylo perfektní
- Podílet se na vybudování nové restaurace, být u něčeho nového a tvořit to spolu s ostatními
- Chodit na ranní a odpolední směny v Ostravě-Porubě
Co my budeme dělat pro vás
- Zaplatíme vám 25 000 až 30 000 Kč
- Dostanete za každou odpracovanou směnu stravenku v nominální hodnotě 100 Kč
- Budeme vám naslouchat a vyzkoušíme vaše nápady
- Budete mít kolem sebe skvělé kolegy
- Oceníme (i finančně!) zodpovědnost a poctivou práci
- Zahrneme Vás do rodiny 3E PROJEKT a.s., kde vás čekají firemní akce, benefity, skvělý kolektiv, vstřícnost a otevřené dveře ke všem, se kterými budete chtít mluvit
Takže pokud jste...
- ...zkušení v oboru (vaříte alespoň 3 roky)
- ... pracovití, zodpovědní a komunikativní
a k tomu ještě...
- ...nadšení pro jídlo
- ...se budete těšit na rušnější pátky a soboty
ozvěte se nám.
Martin Grygar, šéfkuchař, rád zodpoví všechno, na co byste se chtěli doptat.
Více o SBEERCE si můžete přečíst zde https://www.3eprojekt.cz/gastronomie.html nebo www.sbeerka.cz.
Máte zájem o tuto pozici? Kontaktujte nás:
Roman Šubrt, provozní manažer
mobil 725 985 463
Nebo prostřednictvím formuláře